De 4moms Origami kinderwagen: pretty amazing!

Ik ben nog altijd verzot op en superblij met onze Koelstra Latinique. Wat een beest is dat! Al 4 jaar doet hij trouwe dienst, door zand, bos, klinkers, keitjes, kinderkopjes (de effen en ook zeker de oneffen geplaatste steentjes) en de occasional hondenkeutel… Maar wat ik gister toch zag bij Life 4 You, Carlo en Irene. It blew my mind… nou ja, niet overdrijven. Maar het was wel pretty amazing. De 4moms Origami kinderwagen.

Verschillende kleuren 4moms origami

Naast het feit dat hij de gelopen kilometers bijhoudt (leuk) en je er zelfs je telefoon me op kunt laden (handig) is hij bijzonder makkelijk en ook nog eens heel compact op te vouwen (de naam zegt het al). En neen, je hoeft niet zelf te martelen tussen die rij schots en scheef geparkeerde auto’s bij de supermarkt, terwijl kind nummer 1 al op de bestuurdersstoel aan alle hendeltjes en knopjes zit en de radio op geluidsniveau 10 zet, en kind 2 haar zinnen heeft gezet op de reeds gekochte snoepjes. Not at all! Met één druk op de knop, vouwt deze kinderwagen zichzelf op én hij ontvouwt zichzelf op dezelfde gemakkelijke wijze. Nou, dat is wel een applausje waard. Fijn dat er steeds meer producten op de markt komen die het zware – maar oh zo geweldige – leven van een moeder net even een stukje makkelijker maken. Als je een euro’tje of 1000 over hebt dan… 😉

Bekijk het filmpje van de kinderwagen hier. En je shopt ‘m bijvoorbeeld hier, en hier!

Categorieën

Marijke Lisa Geschreven door:

Fashionfreak, online speurneus eersteklas, tekstmiep in hart en nieren, ontzettende DIY’er én moeder van twee prachtige kids… Tel al die eigenschappen bij elkaar op en wat heb je: juist dé ingrediënten voor iemand die zichzelf met enige gepaste – of ongepaste, wat jij wil – arrogantie de Kinderstylist noemt. Ik hou je op de hoogte van de leukste ontwikkelingen rondom kids. Kleding, interieur, feest, lifestyle... you name it!

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *