DIY: de leukste ideeën met washi/masking tape

Ik heb echt een huge crush on washi/masking tape. Als ultieme crea-bea, pinterest loving, DIY’er heb je er op zijn minst wel één of twee (of 20; me!) van in huis. Zwart, grijs, roze, met stipjes, bloemenprint, glitter… En je maakt er de leukste dingen mee! Zo geef je met een rolletje washi tape die simpele muur met gemak een nieuwe frisse look! En je maakt je huis in een handomdraai summer-proof, door die witte stoel eenvoudig te veranderen in een hippe eye-catcher. En don’t worry, washi/masking tape plakt prima, maar je haalt het er met gemak weer af. Dus ben je na een paar maand op die kanarie-gele strepen uitgekeken dan haal je het er toch af, zonder dat je het meubelstuk of de muur beschadigd. bekijk mijn ‘washi-inspiratie’ hieronder en shop gauw een aantal rolletje(s) bij – hoe kan het anders – de Hema of de volgende knutsel(web)shops; Crea Best, BuitendelijntjesshopMasking-tapes.nl!

(kan me iets herinneren dat 500 pixels ook wel oke waren, bij die losse shopping items)Potjes en vaasjes versierd met washi tapeSkyline van washi tape boven je bedSlingers van washi tape aan de muurSpeelruimte met huisjes van washi tapeAutobaan van washi tape vloerDeurlijsten met washi tapeDressoir versierd met washi tapeFoto's versierd met washi tapeHartje van washi tape aan de muurHuisje van washi tape aan de muurIkea kast versierd met masking tapeKruisjes van washi tape aan de muurLampen afgewerkt met washi tapeMeubels op de muur van washi tape

Categorieën

Marijke Lisa Geschreven door:

Fashionfreak, online speurneus eersteklas, tekstmiep in hart en nieren, ontzettende DIY’er én moeder van twee prachtige kids… Tel al die eigenschappen bij elkaar op en wat heb je: juist dé ingrediënten voor iemand die zichzelf met enige gepaste – of ongepaste, wat jij wil – arrogantie de Kinderstylist noemt. Ik hou je op de hoogte van de leukste ontwikkelingen rondom kids. Kleding, interieur, feest, lifestyle... you name it!

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *