Echt Hema!

Nooit gedacht om na een uitputtende zoektocht (want online shoppen is best vermoeiend) uiteindelijk terecht te komen bij Nederlands bekendste warenhuis: de Hema! Perfect voor ondergoed, babykleding, sokken en natuurlijk tompouzen en appeltaart… maar ook voor een te gekke rugtas voor mijn nog te gekkere zoon Enzo? Ja dus!

Geen printjes…
Geloof me, er zijn genoeg leuke, stoere en coole tassen voor die kleine kereltjes te vinden. Maar ja, ik ben kritisch. En – dat niet alleen – ik heb ook nog eens een man die denkt een mening te mogen hebben als het gaat om de styling van onze kids. Hihi. ‘Geen legerprint, hij heeft al zo veel army’ (guilty). En ook geen gekke dierenprint (ahh, wrom niet? Die tassen van De Kunstboer zijn toch super cool?!). Sterker nog: ‘géén printjes’ luidde zijn credo. Dus om de lieve vrede in ons huwelijk te bewaren (en mijn ‘ik-heb-gelijk-kaart’ voor een belangrijkere strijd te bewaren) speel ik wat dit betreft de gehoorzame vrouw en zoek ik nog even verder.

Errug cool en praktisch tegelijk
Na diverse hippe kindertassen sites te hebben doorzocht kom ik dé tas die aan alle strenge eisen van meneer voldoet totaal onverwacht bij de Hema* tegen. Om heel eerlijk te zijn is deze stiekem wel errug cool. En nog praktisch ook… want een tas zonder drukke print past immers overal bij! Maar ja, dat zal ik natuurlijk nooit aan hem toegeven. 😉

 

*Je kunt de kleur en de printjes van deze tas helemaal zelf samenstellen op Hema.nl

Categorieën

Marijke Lisa Geschreven door:

Fashionfreak, online speurneus eersteklas, tekstmiep in hart en nieren, ontzettende DIY’er én moeder van twee prachtige kids… Tel al die eigenschappen bij elkaar op en wat heb je: juist dé ingrediënten voor iemand die zichzelf met enige gepaste – of ongepaste, wat jij wil – arrogantie de Kinderstylist noemt. Ik hou je op de hoogte van de leukste ontwikkelingen rondom kids. Kleding, interieur, feest, lifestyle... you name it!

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *