Making memories

Jeeezs, de één is nog geen 2,5 en de ander pas 4 maand. Maar samen hebben ze al meer flitsen gezien dan Kate Moss in haar gehele modellen carrière. Tja, wat wil je ook met een mama die bijna steevast met de camera om haar nek loopt. Enzo is nu al zo erg dat wanneer hij z’n trui verkeerd over z’n hoofd trekt hij meteen voor de witte wand gaat staan en roept: ‘mama, fotoww!’ So many pictures… misschien een beetje overdreven, en dan kun je het woord misschien zelfs wel weglaten. Maar het blijft super leuk om herinneringen te maken. De helft kun je ongetwijfeld weggooien. Want, wie heeft er nu 10 foto’s nodig van een jochie dat in een wasmand tv ligt te kijken?! Maar hé, wissen is ook zo zonde, want ze zijn toch allemaal nèt even anders…

Maar ja, dan het volgende, wat doe jij met al die herinneringen. In een album proppen vind ik ook maar zo gewoontjes. En scrapbooken heb ik gedaan, maar met al die terabytes aan materiaal, is daar het leuke ook wel gauw vanaf. Dus, na een interessante speurtocht op internet kwam ik de volgende ideeën tegen.

1. 20 questions

Laat je kind elk jaar een vragenlijst in vullen. Maak een leuke collage van foto’s bij elkaar en zet daaronder een vragenlijst die je je kind elk nieuwe levensjaar opnieuw laat invullen. En denk daarbij aan vragen als: wat is je favoriete tv-programma, lievelingseten, leukste boek, mooiste speelgoed? Wat wil je later worden? Wie vind je liever; papa of mama? Reken maar, dat je zo een te gekke verzameling door de jaren heen creëert.

Foto collage 20 questions

2. Baby Milestone cards

En wat dacht je van de te gekke Baby Milestone cards. Te verkrijgen bij Bijzonder mooi. Superleuke manier om diverse belangrijke en mooie mijlpalen van jouw kleine vast te leggen.

3. Elke maand een foto

Of; je houdt de groei van je mupsie bij door hem of haar elke maand in dezelfde setting te fotograferen. Errug leuk om daar een collage van te maken.

Maand op maand

Categorieën

Marijke Lisa Geschreven door:

Fashionfreak, online speurneus eersteklas, tekstmiep in hart en nieren, ontzettende DIY’er én moeder van twee prachtige kids… Tel al die eigenschappen bij elkaar op en wat heb je: juist dé ingrediënten voor iemand die zichzelf met enige gepaste – of ongepaste, wat jij wil – arrogantie de Kinderstylist noemt. Ik hou je op de hoogte van de leukste ontwikkelingen rondom kids. Kleding, interieur, feest, lifestyle... you name it!

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *