Vakantiestress? Mrs Nomad helpt je!

Vakantie… het lijkt nog zo ver weg, maar voor je het weet is het alweer mei/juni en staan we aan het begin van de vakantieperiode. Normaal gesproken ben ik hier nooit zo vroeg in het jaar mee bezig. Ik ben geen toekomst planner. Als ik naar de kapper wil, wil ik het meteen vandaag. Heb ik kleding gekocht? Dan moet het direct aan! Ennn, is er dus een vakantie geboekt, dan wil ik meteen vertrekken!! Maar, we moesten dit jaar al op tijd de vrije dagen doorgeven. Dus dan ga je natuurlijk ook vast kijken wat er mogelijk is in die periode. Maar waar ik, als het om kleding gaat, elke webshop binnenstebuiten kan keren voor de leukste shirtjes, en de stoerste sneakers… heb ik daar met een zoektocht naar dé vakantie echt zó geen zin in. Ik weet niet waar ik beginnen moet, en na 4 vensters met aanbieders zie ik door de bomen het bos niet meer… Ik wil gewoon iets dat kindvriendelijk is en waar paps en mams ook even lekker kunnen genieten! En toen kwam ik op de website van Mrs Nomad.

De dames achter deze site (Nathalie en Nathaly) weten je precies te vertellen waar je op deze aardbol moet zijn voor de leukste, meest originele en bovenal kindvriendelijke vakantieadresjes. Van Egmond aan Zee, tot Marrakech en zelfs Thailand en Vietnam. En wat Mrs Nomad nu zo speciaal maakt is dat de reviews dan wel van henzelf of van vrienden afkomstig zijn. Helemaal echt dus.

En wil je zelf liever helemaal geen omkijken naar hebben? Maak dan gebruik van de ‘ontstress service’. Voor € 25,- euro geven Nathalie en Nathaly je 3 vakantiebestemmingen die aan jouw criteria voldoen. En waar tevens gegarandeerd nog plaats is.

Op de special pagina geven ze 9 arrangementen speciaal voor gezinnen met kids tussen 0-4 jaar. Daar moeten wij wel iets vinden heb ik het idee. Ik ga vast mijn koffer(s) pakken…

Categorieën

Marijke Lisa Geschreven door:

Fashionfreak, online speurneus eersteklas, tekstmiep in hart en nieren, ontzettende DIY’er én moeder van twee prachtige kids… Tel al die eigenschappen bij elkaar op en wat heb je: juist dé ingrediënten voor iemand die zichzelf met enige gepaste – of ongepaste, wat jij wil – arrogantie de Kinderstylist noemt. Ik hou je op de hoogte van de leukste ontwikkelingen rondom kids. Kleding, interieur, feest, lifestyle... you name it!

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *