Sfeer in huis | Lichtletters van Mevrouw Aardbei

Marquee lampen zijn helemaal hot! Ik heb in het verleden eens zelf een setje gemaakt*, maar tegenwoordig kun je ze overal kant en klaar kopen. Bij de Hema waren ze binnen no-time uitverkocht. Gelukkig heeft Mevrouw Aardbei ze – praktisch standaard – in haar assortiment, voor € 15,- per stuk. Het hele alfabet! En tevens een hashtag, een ster, een pijl en een en-teken (nooit geweten dat je dat teken een Ampersand noemt overigens).

* zie DIY Lightbox

 

licht-letters-licht-letter-alicht-letters-licht-letter-blicht-letters-licht-letter-c

 

 

 

 

 

licht-letters-licht-ster licht-letters-licht-pijl licht-letters-licht-hashtag

 

 

 

 

 

 

En het leuke is, bij diezelfde webshop bestel je tevens de leukste tapes en glitters om je lichtletters helemaal naar eigen wens te maken. Roze met stippen voor , zwart of ga je aan de slag met gouden glitters?

tape-glitter-zwart-voor-licht-letters (1)

tape-glitter-licht-roze-voor-licht-letters
Tape met roze glitters
tape-stip-goud-voor-licht-letters
Tape wit met gouden stippen
tape-stip-zwart-voor-licht-letters
Tape zwart met witte stippen

 

 

 

 

 

 

 

glitters-goud-voor-licht-letters (2)

glitters-goud-voor-licht-letters
Glitters goud
glitters-wit-voor-licht-letters
Glitters wit

 

Categorieën

Marijke Lisa Geschreven door:

Fashionfreak, online speurneus eersteklas, tekstmiep in hart en nieren, ontzettende DIY’er én moeder van twee prachtige kids… Tel al die eigenschappen bij elkaar op en wat heb je: juist dé ingrediënten voor iemand die zichzelf met enige gepaste – of ongepaste, wat jij wil – arrogantie de Kinderstylist noemt. Ik hou je op de hoogte van de leukste ontwikkelingen rondom kids. Kleding, interieur, feest, lifestyle... you name it!

één reactie

  1. Om altijd verassend en vernieuwend te zijn, zijn we voortdurend op zoek naar de leukste sfeer artikelen om je huis en tuin gezelliger te maken. Heb je een tip? Laat het ons dan gerust weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *