Leuk voor later | Mama schrijft

De mam, pap, opa, oma, oom en tante, neefje, nichtje vertel eens boekjes kennen we inmiddels wel. Ook ik heb er geregeld met één in de handen gestaan, want het concept vond – en vind ik nog steeds – super! Oké, ik ben dan ook liefhebber van het geschreven woord. En ik ben ook zeker niet vies van een verhaaltje – of twee, of drie – vertellen. Maar hoe leuk is het om te leren en lezen over iemand die je dierbaar is. Hoe hij of zij de wereld heeft beleefd. Want laten we eerlijk zijn, als kind konden we allemaal niet voorstellen dat onze ouders ook ooit ‘cool’ waren (en al helemaal niet als ze het woord cool gebruikten, in de hoop nog cooler te zijn). Dus ik heb ook echt niet de illusie dat mijn kinderen mij later, al dansend op de bar met 4 wijntjes in mijn handen kunnen voorstellen. Dus, moeten ze dat maar lezen! Alleen heb ik tot op heden nog niet het juiste boek gevonden. Ik ben namelijk ook erg van de typografie/opmaak. En die lelijke (SORRY!) blauwe en rode mam en pap vertel eens versies hebben me nooit aangetrokken. Tot ik bij de plaatselijke Multimedia The Read Shop Express plots met het boek ‘Mama schrijft’ van ImageBooks in mijn hand stond. Mooie stevige karton/papier-look cover. Knal roze accenten. Helemaal mijn ding! En dan de vragen. Die lopen uiteen met onderwerpen als Kindertijd en Jeugd, Opleiding en Werk, de Liefde, Moeder zijn, Vrije tijd en Hobby’s, Vriendschap, Vakanties en Reizen, Jij en ik… Zoals op de cover al staat: Úniek en persoonlijk’. Een echte cadeautip voor onder de kerstboom voor jezelf en later voor je kids… 😉

Ook verkrijgbaar bij Stijl en Kado! Voor € 9,45

Een paar pagina’s uit Mama schrijft

20151130_144834-1_resized

20151130_144809-2_resized

20151130_144741-1_resized

20151130_144734-1-1_resized

20151130_144713-1_resized

Categorieën

Marijke Lisa Geschreven door:

Fashionfreak, online speurneus eersteklas, tekstmiep in hart en nieren, ontzettende DIY’er én moeder van twee prachtige kids… Tel al die eigenschappen bij elkaar op en wat heb je: juist dé ingrediënten voor iemand die zichzelf met enige gepaste – of ongepaste, wat jij wil – arrogantie de Kinderstylist noemt. Ik hou je op de hoogte van de leukste ontwikkelingen rondom kids. Kleding, interieur, feest, lifestyle... you name it!

één reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *