Meneertje Drol stimuleert elk bezoekje aan de wc

Ik kwam deze Meneertje Drol kalender van MiksFabriek tegen bij webshop Toddlers & Tees. En ik kreeg meteen een glimlach op mijn gezicht. Buiten het feit om dat ik groot voorstander ben van dit soort stimulans praktijken – kinderen belonen als ze iets goeds gedaan hebben – ben ik ook echt een sucker voor plas en poep grapjes. Yes, ik ben nogal een puber wat dat betreft. Als ik dit geweten had toen Enzo in de ik-word-zindelijk-fase zat had ik er meteen een hele reeks ingeslagen. Ik tekende zelf een tabelletje en we plakten voor elk succesvolle toiletbezoek een Paw Patrol sticker op het papiertje, deed ’t ook prima natuurlijk. Maar deze keutel voor een keutel is ge-ni-aal. Ik bestel ze vast voor Liva. :-)

 

miksfabriek-miksfabriek-meneertje-drol-kalender

miksfabriek-miksfabriek-meneertje-drol-kalender (1)

Categorieën

Marijke Lisa Geschreven door:

Fashionfreak, online speurneus eersteklas, tekstmiep in hart en nieren, ontzettende DIY’er én moeder van twee prachtige kids… Tel al die eigenschappen bij elkaar op en wat heb je: juist dé ingrediënten voor iemand die zichzelf met enige gepaste – of ongepaste, wat jij wil – arrogantie de Kinderstylist noemt. Ik hou je op de hoogte van de leukste ontwikkelingen rondom kids. Kleding, interieur, feest, lifestyle... you name it!

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *