Opgeruimd staat… leuker | Paperbags

Noem me gek, maar ik heb het persoonlijk altijd leuk gevonden; opruimen. Het geeft zo’n lekker, tja, opgeruimd gevoel. Maar ik snap ook dat ik daarin een beetje de uitzondering op de regel ben. Dus, hoe kunnen we dat klusje ook voor al die anderen leuk maken? Juist, met de leukste opbergers. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze paperbag opbergzakken? Super voor de kinderkamer of speelhoek… Opgeruimd staat… leuker!

Little coopers opbergzak big heart gold
Little Coopers
Little coopers opbergzak hartjes
Little Coopers
Mooi door mij zakken voor oud papier
Mooi door mij
PS ik hou van jou Tellkiddo paper bag sleeping bear
PS ik hou van jou
Studio Brenstijl Nijnbag
Studio Brenstijl
Van-an paperbag xxl gouden stip
Van-an
Wolf & wolkje paper bag ABC
Wolf & Wolkje
Wolf & wolkje paper bag toys
Wolf & Wolkje
Woonkeet opbergzak love
Woonkeet
Woonkeet opbergzak reflection
Woonkeet
Zizoliving clean your room bag
Zizoliving
Bercadeau opbergzak sterren
Bercadeau
Gras onder je voeten bag Batman
Gras onder je voeten
Indie ish opbergzak
Indie Ish
Gezinnig paper bag monkey
Gezinnig

Categorieën

Marijke Lisa Geschreven door:

Fashionfreak, online speurneus eersteklas, tekstmiep in hart en nieren, ontzettende DIY’er én moeder van twee prachtige kids… Tel al die eigenschappen bij elkaar op en wat heb je: juist dé ingrediënten voor iemand die zichzelf met enige gepaste – of ongepaste, wat jij wil – arrogantie de Kinderstylist noemt. Ik hou je op de hoogte van de leukste ontwikkelingen rondom kids. Kleding, interieur, feest, lifestyle... you name it!

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *