Over De Kinderstylist

Fashionfreak, online speurneus eersteklas, tekstmiep in hart en nieren, ontzettende DIY’er én moeder van twee prachtige kids… Tel al die eigenschappen bij elkaar op en wat heb je: juist dé ingrediënten voor iemand die zichzelf met enige gepaste – of ongepaste, wat jij wil – arrogantie de Kinderstylist noemt. Ik doe immers mijn best jou de leukste, meest trendy, coole en originele dingen op gebied van kids te presenteren. Of het nu om de kledingkast van jouw (b)engeltje gaat,  ideeën voor een te gekke kinder-/babykamer, een dagje uit, een originele traktatie of iets anders kind-gerelateerd… de leukste ideeën vind je hier!

Volg mij op facebook, pinterest, instagramIMG_20160313_131558

5 Reacties

 1. Lieve Marijke. I’m already a great fan… always was and always will be…love you mam…

 2. maart 24
  Beantwoord

  Hallo Marijke,

  Op de site kan in je mailadres nergens vinden, zou je contact met mij kunnen opnemen? dank!

 3. Kim
  juli 5
  Beantwoord

  Beste,

  Graag zou ik het verkooppunt weten van de witte boeken / tijdschriftenbak in de vorm van de letter x.

  Alvast bedankt!

  Groetjes,
  Kim

  • Ik weet zo even niet over welke bakken je het hebt. Kun je de blogtitel noemen. Dan hoop ik dat er een belletje gaat rinkelen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *