Pins van de week | Slaapkamer GIRLS

Slaapkamers zoeken op Pinterest! Had ik al eens gezegd dat ik een super-pinner ben? Vast wel. Zoveel inspiratie haal ik daar vandaan. En de mooiste pins deel ik graag met jullie. Dit keer de leukste meisjes slaapkamers…

Slaapkamer meisjes - Pinky Swear

Hou het grootste deel van je kamer lekker basic met zwart, grijs en wit. En zorg hier en daar voor roze accessoires voor een subtiele girly touch. Supergaaf is de eye cather PINKY SWEAR poster boven het bed.

Slaapkamer meisjes - Pink en van alles wat

Voor wie van veel kleurtjes houdt is deze setting perfect. De basis is nog steeds rustig met witte meubels, maar door de vele roze, mint- en geelkleurige accessoires creeer je een gezellige drukte…  Slaapkamer meisjes - Pink & chill

On the spot! Deze kamer heeft ook de basics weer lekker rustig, met hier en daar een pink touch voor toch die girly uitstraling.

Slaapkamer meisjes - Girly pink & black

Go bold, lekker gedurfd zo’n pikzwarte muur. En toch is dit nog steeds een über meisjeskamer. Het zit ‘m in de accessoires.

Slaapkamer meisjes - Fun and vrolijk

Hello color. Weer zo’n explosie van kleurtjes. Een echte meidenkamer deze!

Categorieën

Marijke Lisa Geschreven door:

Fashionfreak, online speurneus eersteklas, tekstmiep in hart en nieren, ontzettende DIY’er én moeder van twee prachtige kids… Tel al die eigenschappen bij elkaar op en wat heb je: juist dé ingrediënten voor iemand die zichzelf met enige gepaste – of ongepaste, wat jij wil – arrogantie de Kinderstylist noemt. Ik hou je op de hoogte van de leukste ontwikkelingen rondom kids. Kleding, interieur, feest, lifestyle... you name it!

2 Reacties

  1. Joanne
    februari 21
    Beantwoord

    Persoonlijk ga ik voor de roze met zwart/wit kinderkamer. Ik hou van rustige interieurs, zo ook bij de kinderkamer . Mijn zoontje heeft momenteel ook zwart/witte patronen maar dan met oker geel. Ook heel mooi (al zeg ik het zelf)

    • De basis rustig houden en dan één kleur kiezen is een hele goede optie voor de baby-/kinderkamer. En okergeel klinkt als een hele mooie kleur bij een basic combinatie als zwart/wit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *