Shop-tip: lightbox van Room26

Wauw, mijn interieur-loving hartje sloeg letterlijk eventjes over toen ik de post van Room26. De A4 lightbox van A Little Lovely Company. En al helemaal toen ik de prijs zag! Al tijden ben ik op zoek naar een betaalbare lightbox. Ik heb er zelfs over nagedacht er één zelf te maken. Met een houten wijnbox, melkglas en een LED-diode. Maar met al die andere DIY’s op mijn to-do list, was het er nog niet van gekomen. Maar goed ook, want voor een fijn prijsje van € 39,- kan ik mezelf hoogstwaarschijnlijk van een heleboel gemartel en klus-irritaties behoeden. Ik heb maar direct een pre-order geplaatst! Pre-order gauw jouw A4 of A5 model!

Make your own magic lightbox

 

Geleverd met 85 symbolen om jouw favoriete quote te maken.

Bijgeleverde symbolen

En je kunt er ook nog een setje symbolen bij bestellen, om jouw ontwerp nog wat extra schwung te geven. 😉

Set symbolen

Categorieën

Marijke Lisa Geschreven door:

Fashionfreak, online speurneus eersteklas, tekstmiep in hart en nieren, ontzettende DIY’er én moeder van twee prachtige kids… Tel al die eigenschappen bij elkaar op en wat heb je: juist dé ingrediënten voor iemand die zichzelf met enige gepaste – of ongepaste, wat jij wil – arrogantie de Kinderstylist noemt. Ik hou je op de hoogte van de leukste ontwikkelingen rondom kids. Kleding, interieur, feest, lifestyle... you name it!

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *