Vakantie DIY | Funny face flip book

Wij hebben hier weliswaar geen vakantie meer. Maar andere delen van Nederland hebben nog een weekje extra Mei-vakantie. En aangezien het weer niet echt mee werkt, komen to-do’s voor in huis wel goed van pas. Op Pinterest kwam ik deze leuke kids DIY tegen. Een funny face flip book.

 Funny face flip book potlood

Funny face flip book potlood2

Funny face flipbook magazine

Dit heb je nodig:

  • een notitie blok met ringband
  • stiften of potloden
  • oude magazines (om ogen, neuzen en monden uit te knippen)
  • lijm

Zet de schaar in het notitieblok waardoor je drie gelijk verdeelde pagina’s creëert. Kleur of plak op het bovenste stukje papier de ogen, op de middelste allemaal verschillende neuzen en tot slot op het onderste stuk papier de monden. En je hebt na een gezellige knutselsessie een super grappig boekje gemaakt…

Categorieën

Marijke Lisa Geschreven door:

Fashionfreak, online speurneus eersteklas, tekstmiep in hart en nieren, ontzettende DIY’er én moeder van twee prachtige kids… Tel al die eigenschappen bij elkaar op en wat heb je: juist dé ingrediënten voor iemand die zichzelf met enige gepaste – of ongepaste, wat jij wil – arrogantie de Kinderstylist noemt. Ik hou je op de hoogte van de leukste ontwikkelingen rondom kids. Kleding, interieur, feest, lifestyle... you name it!

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *